Inredning

för ditt spelrum

Det är mycket som behövs för att spelrummet ska bli så bra som möjligt. Till att börja med får du fundera över ett rum, eller en del av ett rum som du kan använda som spelrum. Kolla så det finns hyfsad ventilation då det ofta blir varmt med datorer och tv-apparater påslagna.

Läs Mer!
image description

image description

Checklista – det här kan behövas i ett spelrum

Datorbord – organisera ditt skrivbord

Att ha ett bord för dina skärmar och datorer är en självklarhet, det kan hitta på Ikea för en bra peng. För att komplettera finns det skrivbordsfästen att köpa för dina skärmar som köps på exempelvis Mediamarkt.

Hitta rätt gamingstol – för dig som vill sitta bekvämt länge

Det kan ju bli många timmar framför skärmen och med bra komfort kan du sitta bekvämt i flera timmar.
För att beställa rätt gamingstol, klicka dig vidare här.

Mörkläggningsgardiner – få bort blänket på skärmarna

En bra investering är att införskaffa sig mörkläggningsgardiner, främst för att få bort blänket på dator- och tv-skärmar som kan störa. På Ellos finns flera varianter på mörkläggningsgardiner som du kan köpa som rullgardin, plissegardiner eller öljettlängder.

Gamingtangentbord – för den som önskar kvalité

Du kan välja mellan gamingtangentbord som är mekaniska och membran, beroende på vad du gillar. Den populäraste modellen är den mekaniska tangentbord som klarar betydligt mer knapptryck än mekaniska. Max Gaming har flera alternativ på gamingtangentbord.

Soffa – för dig som vill spela tv-spel bekvämt

För dig som föredrar att spela tv-spel är en soffa något som lär finnas med på önskelistan till spelrummet. På Trademax kan du hitta ett stort utbud av soffor.

Ljudisolering och ljudabsorbenter

Det finns en mängd hjälpmedel som kan minska och förbättra ljudnivån i ditt spelrum. Med hjälp av ljudabsorbenter som kan hängas på väggen eller i taket kan man sänka ljudnivåerna. Energin i en ljudvåg absorberas i själva materialet (ett ljuddämpande material) och på grund av värmeförluster så dämpas ljudet och hindrar det från att spridas. På DPJ.se finns flera olika och smidiga lösningar på ljudabsorbenter och på Ljudabsorbenter.eu hittar du ljuddämpande möbler och ljudabsorbenter.